dimarts, 2 de juny del 2020

Dimarts toca....


ELS DIMARTS TOCA...CONTE

Com cada dimarts toca un conte, avui us en presentem un titulat, “Estimat jo”, l’escriptor és l’Alain Allard i Mariona Carbassa va dissenyar i pensar aquests magnífics dibuixos que veureu en el vídeo.

Les il·lustracions de Mariona Cabassa engrandeixen aquesta història en forma d’endevinalla mitjançant aquest esclat de color i aquesta manera de fer tan particular i delicada; són unes imatges amb la capacitat de captivar i hipnotitzar les mirades dels més menuts però també dels que ja som grans, que ens deixem portar pel dibuix en evocar-nos records joiosos d’infantesa.

Per això, aquesta setmana us presentem el conte en format vídeo però des d’una altra perspectiva, t’animes a descobrir què t’aporta aquest conte?

Som-hi!


Un cop acabat el conte, penseu-hi... Segur que cada imatge us ha transportat algun record o vivència de vosaltres mateixos. Aquest conte ens parla de la bellesa de cadascú, d’estimar-se un mateix, del reconeixement i del poder que tenim dins nostre, que sempre pots comptar amb tu mateix, sent positiu, tenint confiança en tu, mostrant agraïment, valorant i estimant-te. Ho aconseguirem a través de l’amor, de saber-nos escoltar, observar i estimar-nos tal com som… perquè som únics!!

Recordeu-ho sempre: Només s'hi veu bé amb el cor "l’essencial és invisible als ulls”  El petit príncep. Antoine de Saing -Exupéry. 

Que tingueu molt bon dia tots i totes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada