QUI SOM?

L’Escola Virolai de Puigdàlber és una escola rural que forma part de la ZER (Zona Escolar Rural) El Cep de Sis, és a dir, que compartim l’organització i els recursos (humans, materials i pedagògics) amb l’Escola de Santa Fe.

QUÈ ÉS UNA ESCOLA RURAL?

És un model d’escola que es basa en les tres P: Petita, de Poble i Pública. Parteix de la realitat propera de l’entorn per desenvolupar els aprenentatges dinamitzant, en molts casos, la vida del municipi, sent l’escola un punt de trobada.
L’escola rural, aprofita la diversitat d’edats dels seus alumnes per construir coneixement de forma compartida on tots podem aprendre i ensenyar.
COM ENS ORGANITZEM?

Tenim quatre aules ubicades en dos edificis, a l’edifici principal es troben les aules dels més petits de l’escola (P3-P4) i una d’educació primària (2ni 3r). En els mòduls es troben dues aules més, una composta pels alumnes d’infantil i inici de cicle inicial (P5 i 1r) i l’altre pels alumnes grans de l’escola, de 4t, 5è i 6è.

Aquestes agrupacions poden variar depenent del curs escolar, ja que ens adaptem pel nombre de l'alumnat com a l’espai del que disposem en aquest any.