dilluns, 15 de juny del 2020




DILLUNS…

 SIGUES SALUDABLE!!



RESPIRAR ens permet VIURE.

 LA RESPIRACIÓ és una de les funcions principals dels organismes vius, ens permet obtenir oxigen i fabricar l’energia que necessitem per viure. Respirem contínuament i moltes vegades ni ens en adonem.

Ensenyar els infants a ser conscients de la seva respiració i a respirar bé té molts avantatges. Adonar-nos de com respirem ens permet saber com ens sentim, ens permet saber si estem tranquils, nerviosos o enfadats, ens permet gestionar i controlar la nostra respiració i els nostres sentiments i ens ajuda a tornar a la calma quan ho necessitem.

En situacions d’activació, de nerviosisme i d’enuig, moltes vegades hiperventilem: respirem massa ràpid i de forma superficial i això provoca un augment de l’alliberació de diòxid de de carboni (CO2) produint que arribi menys oxigen als teixits. Per poder tornar a la situació d’equilibri és important tornar a respirar d’una forma lenta, regular i més profunda, podent tornar així a la calma.


Una bona manera de prendre consciència de la nostra respiració és bufant fent bombolles de sabó, EL MÉS GRAN POSSIBLE que puguem mirant QUE NO ES TRENQUIN i CONTROLANT L’EXPULSIÓ DE L’AIRE.














               Mireu quines bombolles més boniques fa en PEP BOU!!!



           MÚSICA per fer bombolles, font d'inspiració!!!



Bon dia Macedònies,

Bon dia Esports,

Bon dia Pastanagues,

Bon dia Síndries Contentes.


I SOBRETOT, RESPIREU!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada