dijous, 23 d’abril de 2020

UNA DIADA DE SANT JORDI DIFERENT!Avui celebrem la Diada de Sant Jordi, on els records ens porten a les paradetes per triar un llibre per emportar-nos a casa, comprant una rosa per les persones que estimem! Són tants els records, però aquest any junts construïrem un Sant Jordi diferent!Aquest any i tal com diu una cançó de Txarango "aquesta primavera com el Sant Jordi no floreix com tothom esperava...". 

Us convidem a escoltar-la, a pensar-hi però a sobretot, donar la volta aquesta situació.Sabeu què podeu fer perquè aquest Sant Jordi sigui igual d'especial com la resta?

Podeu anar al jardí de casa vostra i recollir la rosa més bonica que trobeu i si no teniu cap roser, en podeu fer una de ben bonica.

També podeu buscar per casa tots aquells contes que fa temps que no mireu, segur que hi descobriu nous aprenentatges i trobareu un llibre què el sabreu valorar més que abans.

I sabeu què? Coneixem una poesia molt bonica que us podeu aprendre per recitar-li als pares o els avis i fins i tot als veïns i veïnes.Tot l'equip de mestres us desitgem molt bona Diada de Sant Jordi!
Recordeu una cosa...
Bon dia Síndries contentes,
Bon dia Pastanagues,
Bon dia Esports,
Bon dia Macedònies!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada