dilluns, 18 de gener del 2021

ELS LLIBRES QUE ENS HAN ARRIBAT A L’ESCOLA!

Hem començat el segon trimestre i ens ha arribat a l’escola tots els llibres que podeu veure a la imatge que teniu a continuació.


Els llibres han sigut comprats gràcies a la subvenció que ens ha proporcionat l’Ajuntament, i que ha rebut de la Diputació de Barcelona.
Aquesta publicació és per agrair a l’Ajuntament que ens proporcionés aquests diners per tal de poder comprar una gran varietat de contes, àlbums il·lustrats i diverses col·leccions, adaptades a cadascuna de les franges d’edat que tenim a l’escola, per aprendre a llegir i per fomentar el gust per la lectura.

També hem escollit un conjunt d’àlbums il·lustrats per a fer un treball de les emocions, sentiments i ens fan reflexionar sobre temàtiques com la pèrdua, autoestima i l’autoconeixement, la por...

I per acabar hem fet una tria de contes relacionats amb l’entorn, de com n’hem de tenir cura i també de curiositats que ens amaga la natura a través dels seus colors, sensacions, imatges...

Aquests llibres, contes i àlbums il·lustrats ens ajudaran a seguir aprenent, a viure experiències compartides amb nosaltres mateixos, amb els altres i l’entorn i seguir creixent com a petits ciutadans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada