dimarts, 13 d’octubre del 2020

EL TAPET I LA TAPETA ENS HAN PORTAT UNA MOTXILLA MÀGICA A LA CLASSE

La setmana passada vam rebre notícies del Tapet i la Tapeta, aquests personatges són petits exploradors que ens fan viure un conjunt d’experiències envers el nostre entorn.
Aquest cop s’han presentat a la classe dels Esquirols amb una carta. Aquesta ens explicava que hauríem de superar un conjunt de reptes per poder aconseguir obrir una motxilla màgica. Després d’observar-la ens hem adonat que aquesta estava tancada amb seguretat i necessitem saber un codi secret per poder-la obrir. Voleu conèixer quins són els reptes ens han proposat el Tapet i la Tapeta: 1.La teranyina de les nostres qualitats. 2.El joc cooperatiu de les cadires on cap infant no pot quedar-se sense cadira. 3.Construim un puzzle entre tots i totes! Ens ho hem passat molt bé! I hem aconseguit treballar en equip i per tant hem obert la motxilla màgica. Voleu saber què hi havia a dins de la motxilla? Doncs hem aconseguit un estoig per cadascú, un joc per la classe i un element significatiu per a tots i totes nosaltres. Una esquiroleta!
Hem après a ajudar-nos i a dir-nos qualitats entre nosaltres! Hem fet equip i pinya! Us deixem amb un recull d’imatges que resumeixen la positiva experiència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada